separointi-partneriksiRyhdy partneriksi

Separointi.fi on tuotemerkki, jota urakointia harjoittava yritys voi partnerisopimuksen tehtyään käyttää oman firmansa markkinointiin. Markkinointimateriaali on valmiiksi toteutettu vaatteita ja kirjekuoria myöten. Valtakunnallinen näkyvyys ja helposti löytyvä sivusto takaa myös markkinoinnin onnistumisen. Mitä enemmän urakoitsijat käyttävät markkinnoinnissa separointi.fi tuotemerkkiä, niin sen enemmän jokainen yritys saa näkyvyyttä..

Kilpailijoiden välinen yhteistyö markkinnoinnin avulla

Samalla toimialalla ja alueella olevat yritykset ovat keskenään kilpailijoita. Jokainen tekee omia markkinointiponnisteluja ja  mitä verisempää kilpailu on, niin sen kalliimmaksi markkinointi tulee. Miksi asia on näin? Markkinointi on järkevämpää tehdä terveesti, yhdistämällä tarve, tarjonta, asiakas ja myyjä. Yhteinen näkyvyys ja tuotemerkki tähän on hyvä keino.

Separointi.fi -palvelussa saadusta näkyvyydestä peritään maksu, joka koostuu perusmaksusta sekä kuukausimaksusta. Saaduista maksuista suurin osa käytetään valtakunnalliseen markkinointiin. Näistä maksuista hyötyvät kaikki partnerit. Lähtökohtana on tasapuolisuus ja avoimuus.

Yhteistyö toimii vain, jos kaikki hyötyvät. Ota yhteyttä ja kysy lisää!